EC2AMAZ-2RJBHG0

production

Vi söker en jurist till Stockholm

Välkommen till oss!

Igne Juristbyrå är en humanjuridisk byrå som ingår i Curiragruppen AB. Byråns jurister sysslar i allt väsentligt med rättsområdet personlig assistans. Vi är verksam inom Care-sektorn där vi företräder såväl enskilda som bolag över hela Sverige och har kontor i Umeå, Stockholm och Göteborg. Vi söker nu en jurist till vårt centrala kontor i Stockholm.

Hos oss blir du en del i ett team med skickliga jurister med stark laganda. Förutom utmärkta formella kunskaper vill vi att du har ett genuint engagemang för juridiken och att du inspireras av vår höga ambitionsnivå. Du ska ha ett brinnande intresse för att hjälpa andra människor och lätt att knyta nya kontakter. Vara villig att utvecklas i ditt yrke som gör att du stimuleras av en dynamisk arbetsmiljö. Utöver höga krav på juridisk skicklighet fäster vi stor vikt vid att du har en positiv inställning och gillar ett högt arbetstempo. Vi tror på långsiktighet och vi söker dig som ser positivt på att bli en del av vår sammansvetsade grupp och forma byråns framtid.

Vi söker dig som har några års erfarenhet av liknande juridiskt arbete.

Verksamhetsorten är i Stockholm men arbetet innefattar även resor inom Sverige. Vi erbjuder goda anställningsvillkor och sedvanliga anställningsförmåner. Tillträde enligt överenskommelse.

Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Philip Sundström på mobilnummer

072-090 20 84.

Välkommen att skicka in din ansökan med CV.

 

Välkommen att skicka in din ansökan med CV per e-post till: philip.sundstrom@ignejuristbyra.se