EC2AMAZ-2RJBHG0

production

Vi söker en jurist till Umeå

Vill du göra skillnad på riktigt?

Igne Juristbyrå är nischad humanjuridisk byrå som besitter absolut spetskompetens inom LSS i allmänhet och personlig assistans/assistansersättning i synnerhet.

Med ett genuint engagemang, synnerligen god kunskap och kompetens tillvaratar Ignes jurister vår klienters intressen på ett grundligt och i alla avseenden omdömesgillt sätt. Har du en stark vilja att tillhandahålla juridiskt biträde av högsta kvalitet? Vill du arbeta i ett skickligt team av jurister med stark laganda och hög prestationsförmåga? Då ska du söka anställning hos oss!

Som jurist hos oss kommer du arbeta med kvalificerade och utmanande uppdrag i en stimulerande och dynamisk arbetsmiljö.

Du som söker ska ha ett genuint engagemang för juridiken och inspireras av en hög ambitionsnivå. Du ska ha ett brinnande intresse för att hjälpa andra människor och lätt att knyta nya kontakter. Utöver höga krav på juridisk skicklighet fäster vi stor vikt vid att du har en positiv inställning och stimuleras av ett högt arbetstempo. Vi tror på långsiktighet och vi söker dig som ser positivt på att bli en del av vår sammansvetsade grupp och forma byråns framtid.

Vi söker dig som har minst ett års erfarenhet av praktiskt arbete med kvalificerad juridik.

Verksamhetsorten är i Umeå men arbetet innefattar även resor inom Sverige. Vi erbjuder marknadsmässiga löner och sedvanliga anställningsförmåner. Tillträde enligt överenskommelse.

Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Philip Sundström på mobilnummer

072-090 20 84.

 

Välkommen att skicka in din ansökan med CV.

 

Välkommen att skicka in din ansökan med CV per e-post till: philip.sundstrom@ignejuristbyra.se